Criatures – part 5

MARE: Hola? Sóc jo. Com va la cosa? Tot el biberó?! Que bé!! I què, què més…? Ha fet caca?! De quin color? No llencis el bolquer, guarda’l dins una bossa de plàstic i la deixes sobre la taula del menjador, que vull veure la caca quan arribi. No… si estic tanquil·la… si… ah… Escolta! Saps on tinc la meva agenda negra? Això mateix. Doncs a dintre hi ha els telèfons del metge, la policía i els bombers… no… és clar, sí… és veritat… tens raó… molt bé doncs no pateixo més… a les vuit seré a casa, eh? Au, adéu.

///

NENA: Estic cansada de ser nena, de ser petitat, diminuta, rodoneta, de ser dolceta, una floreta, la cuqueta, la rateta, la pixurrineta, de ser pesada, de tenir galtetes, de tenir amiguetes, de fer trenetes, de fer pastetes, de prendre sopetes, de portar calcetes… Jo vull ser gran!

///

NEN: Quin rotllo. Aquesta nit he d’anar a dormir a casa de la meva mare. Bé, de fet no és la meva mare, és la dona del meu pare. Perquè la meva mare de veritat i el meu pare de veritat es van separar quan jo encara no sabia que es podien tenir dues mares i dos pares. I ara, cada cop que la meva mare diu que me’n vagi a casa de la meva altra mare, perquè el meu nou pare, que no és el meu pare de veritat, i ella volen sortir, em fa ràbia.

#CriaturesBaoBapTeatre

28 d’Agost a les 22:30h i 29 d’Agost a les 18:00h

Al CCM Lo Casino

 Fotografia: Llorenç Siscart www.siscarts.com

You may also like...