Hors Lits Lleida 6a edició

Voleu conèixer la xarxa artística i alternativa Hors Lits? 

Experiències a flor de pell

Hors Lits us proposa un recorregut en grups reduïts per quatre espais privats on hi podreu veure quatre propostes artístiques de 20 minuts cadascuna de diferents disciplines (dansa, música, teatre, circ, etc). Un guia us donarà cita en un punt de trobada i us portarà a cases o espais dels vostres veïns que hauran obert voluntàriament les portes a l’art. En finalitzar l’activitat, artistes i públic es reuneixen en un bar de la zona per fer un beure i un mos i compartir sensacions. 

Hors Lits Lleida arriba a la seva 6à edició, i per primera vegada es descentralitza de la ciutat per apropar aquest moviment alternatiu a les localitats del voltant.

Animeu-vos i obtingueu més informació a través de les nostres xarxes socials a Facebook i Instagram (Hors Lits Lleida) o al nostre mail horslits.lleida@gmail.com on també podreu fer les vostres reserves facilitant-nos un nom, el nombre de places i un telèfon mòbil de contacte.
Descobriu també la xarxa internacional Hors Lits a www.horslits.com

T’imagines que dancin per tu mentre t’asseus al sofà?

*L’ aportació per a l’activitat és de 14 euros i la totalitat de la recaptació és distribuïda entre els artistes participants. L’ organització d’ Hors Lits és no lucrativa i té com a objectiu apropar l’art al públic en espais alternatius i oferir-los als artistes de forma gratuïta i poder-hi expressar-se.

Recorda a Alcarràs, el 7 abril 2019, a les 18h.

You may also like...