Nissaga de Pastorets

Cartell de Nissaga de Pastorets

Aquest any Baobap teatre estrena uns nous Pastorets. Nissaga de Pastorets de Carles Gòdia. Més moderns potser, més d’avui en dia, però tranquils que també tindreu dimonis, en Llucifer, el pastoret més trapella i el més inocent. I com no, un final com Déu mana. Amb la Verge Maria, Sant Josep i el nen Jesús. 

No, l’ase i la vaca no sortiran. Aquí hem fallat, ves. A tot no hi arribem.

Sobre què va Nissaga de Pastorets?

Doncs és una història màgica, bonica i molt familiar. Perfecta per a aquestes dates tan Nadalenques on un home gran, el vell de cal Ramonaire, veu que deixarà una familia molt desavinguda.

L’home creu que això no pot continuar així i decideix fer-hi alguna cosa, però llavors l’home es posa malalt i es torna boig.

La familia es reuneix, a pesar de les seves desavinences, per veure com està el seu avi o pare, però quan el troben no s’ho poden creure. 

L’home està fatal. S’ha tornat totalment boig i es pensa que es el rei Melcior d’Orient i busca al nen Jesús per a donar-li la seva riquesa.

La familia, moguda per la cobdícia, decideix representar els pastorets per a l’avi d’aquesta manera es pensen que mostrarà on té guardats els diners. Però durant l’obra aniran sortint petites disputes entre els germans, rencors guardats i altres assumptes que havíen de tractar.

Però, tot ha estat una estratègia de l’avi? O pel contrari, ha set una casualitat? Aconseguiran els germans perdonar-se i tornar-se a portar bé? Trobaran el que guarda el seu avi? Hi ha diners pel mig?

Descobreix-ho a Nissaga de Pastorets!

  • 22 i 23 de desembre a Lo Casino d’Alcarràs. 
  • 22 a les 20:00h.
  • 23 a les 19:00h.
  • Venda d’entrades: 19 i 20 de desembre de 20:00 a 21:30h. I una hora abans de les representacions.

You may also like...